Opdrachten

Mijn doelstelling is om het door u gewenste product ver beneden de normale winkelprijs voor u aan te kopen. Opdrachten kunnen bestaan uit de aankoop van bijvoorbeeld matrassen, een bed, een tuinset of een keuken. U geeft voor een artikel de specificaties aan (bijvoorbeeld de maten of kleur) en wat u maximaal voor de opdracht wilt betalen. Dit bedrag is de prijs voor het door u gewenste artikel, mijn vergoeding en de bezorgkosten. Realiseert u zich hierbij dat bij grote en/of zware artikelen de bezorgkosten al snel € 100 kunnen bedragen. Een kleine opdracht van bijvoorbeeld de aankoop van 1 matras zal dan financieel voor u niet interessant genoeg zijn ten opzichte van de aankoop van 1 matras door u zelf in een winkel of webshop.

Uw opdracht wordt via de email bevestigd en overeengekomen. Mijn contact met u loopt via email. Telefonisch contact daarnaast is desgewenst ook mogelijk.

De procedure

Als ik denk dat ik kans heb om voor uw bedrag het gekozen product te kunnen aanschaffen, neem ik de opdracht aan. Via email laat ik u foto’s zien van het door u gewenste artikel zodat u kunt zien of deze producten aan uw wensen voldoen. U maakt dan een keuze, geeft die aan mij door en u geeft tevens de maximale prijs aan die u wilt betalen en u maakt dit bedrag over op mijn rekening. Na ontvangst van dit bedrag ga ik voor u proberen het door u gewenste artikel via een veiling te verwerven. Het is mogelijk dat uw maximale bedrag wordt overboden en dan slaagt de gewenste transactie niet. Als dat het geval mocht zijn ontvangt u daar nog dezelfde dag bericht van en stort ik het volledige bedrag weer naar u terug. U heeft dan dus geen kosten, omdat u mij in dat geval niet hoeft te betalen voor de voor u verrichte inspanningen.

Slotopmerkingen

Alles gaat in goed overleg met u en we maken heldere afspraken met elkaar om de kans op een gezamenlijk succes zo groot mogelijk te maken.

Via mijn contactformulier kunt u een opdracht aangeven.

Zoeken

Winkelwagen  

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Meer informatie?